Ваня Григорова не спомена Нинова: Аз съм кандидат на Обединената левица

OFFNews 29 октомври 2023 в 20:57 3499 0

Ваня Григорова

Снимка БГНЕС

Ваня Григорова

Левият кандидат за кмет на София Ваня Григорова, която засега е втора в битката за кмет на София, не благодари на Корнелия Нинова за успеха си на местните избори. 

Благодаря на градската организация на БСП, на хората, които повярваха на нашите идеи, на моите колеги синдикалисти, заяви Ваня Григорова. Имаме волята да продължим докрай и ще го направим, допълни тя. 

В отговор на въпрос Григорова подчерта: БСП и Левицата са отделни формации, те си имат своите политики, аз съм кандидат на Обединената левица. 

Търсим подкрепа от всички партии, коалиции, неправителствени организации и хора, които споделят нашите идеи. Продължаваме срещите с хората по места, разговорът ни винаги е бил с гражданите. Ние направихме най-много срещи със софиянци, включително и в забравени от управляващите сега квартали, заяви Ваня Григорова. 

Кампанията беше успешна, гласът на хората беше чут, резултатите го показаха, подчерта лидерът на БСП София Иван Таков. Не влизаме в никакви договорки, компромиси няма да правим, търсим подкрепата на софиянци, допълни той.  

Костадин Паскалев от "Левицата" също поздрави Ваня Григорова за резултата. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews