Гришо: Приятно ми беше с Виктория Бекъм

OFFNews 05 юли 2017 в 11:15 7547 0

Срещата на най-добрия ни тенисист Григор Димитров със семейство Бекъм продължава да вълнува английската общественост и затова на пресконференцията след мача с Шварцман не бе подминат и въпросът за прекараното време на българина с тях.

Гришо разказа за тренировката с един от синовете на Бекъм - Ромео преди старта на Уимбълдън и сподели, че се е запознал и с хубавата му майка Виктория.

"Ромео е много талантливо дете. Той не играе тенис отдавна, но смятам, че има доста потенциал," коментира Димитров след победата над Шварцман.

"Исках да направя нещо хубаво за него. Той е идвал на доста мои мачове. Беше ми приятно да прекарам време и с Виктория и да опозная семейството им," допълни Гришо.

Припомняме, че българинът получи благодарности от самата Виктория, която публикува няколко клипа в официалния си профил си в социалната мрежа Инстаграм.

Вчера Гришо направи летящ старт на любимия турнир "Уимбълдън", където има полуфинал през 2014 година и титла при юношите. Родният ни талант размаза 7:6 (4), 6:2, 6:2 дребния аржентинец Диего Шварцман.

В следващия кръг в Лондон българският ас ще играе с кипъреца Маркос Багдатис, който победи Джеймс Уорд от Великобритания. През миналата година Гришо достигна до трети кръг в Лондон и има да защитава 90 точки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews