Производство на сладки и тестени изделия с марката "Жанета"

OFFNews 20 септември 2021 в 17:27 19334 0

Какво отличава едни сладки и тестени изделия от други? Марката, разбира се. Но не просто името, а брандът, въплътен в множеството малки детайли, които правят крайния резултат съвършен, разпознаваем и уникален.

Безкомпромисно качествени сладки и тестени изделия „Жанета“

Сладки и тестени изделия “Жанета” вярва в безкомпромисното качество и неуморната работа, посветена на щастието и удовлетвореността на крайните клиенти. Защото производството на сладки и тестени изделия е мисия, която екипът приема присърце и с чувство за отговорност. Критериите и очакванията, които марката е създала към самата себе си, са изключително високи, като стремежът е да бъдат надскочени с всяка една следваща поръчка.

Сладки изделия за всеки повод „Жанета“

“Жанета” има смелата амбиция да се превърне във ваш неизменен спътник в най-щастливите лични моменти като рождени дни, сватби, кръщенета и много други, създавайки уникални сладки изделия по индивидуален дизайн за всеки повод, които ще предизвикат искрен възторг на всичките ви гости. Но обхватът и целите далеч не се изчерпват с това.

Производител на качествени суровини и материали за сладкарството

Знаете ли, че от години “Жанет” е утвърден производител на суровини и материали в сферата на сладкарството?

Сред разнообразния асортимент може да откриете изкусителни класически предложения като ванилови и какаови блатове за торти и рула в различни форми, разнообразни глазури и пълнежи, както и опаковки. Да, брандът не просто сбъдва мечти, а помага и на други вдъхновители да реализират своите идеи по безапелационно категоричен начин.

Производствена база и търговски обекти „Жанета“

Развитието на “Жанета” е бързо и динамично, като постоянно се работи упорито в посока надграждане на вече съществуващи продуктови предложения и разработка на нови, инвестира се във високотехнологични апаратура и оборудване, както и разширяване на производствената база. Непрекъснато се откриват нови търговски обекти в различни точки на страната, които бързо се налагат на пазара като предпочитан избор за любителите на висококачествените сладки и тестени изделия.

Най-ценният актив, който марката притежава, освен своите лоялни клиенти, несъмнено е безупречната репутация в сферата на сладкарството. “Жанета” практически е навсякъде около нас. Дребни сладки на фирмата ще намерите в почти всяка търговска верига в България, като номенклатурата се простира до територията на завидните 13 страни в Европа. А това е мащаб, който е изключително труден за достигане.

Продуктови асортимент “Жанета”

Сигурно се чудите какво включва продуктовият асортимент на “Жанета”? Освен споменатите дотук торти, дребни сладки и готови суровини за изделията, брандът е реализирал успешно на пазара продукти като сухи пасти, рула, кексове, козунаци и дори солени алтернативи като питки, милинки и баници. С две думи - ако сте в търсене на тестено изделие от какъвто и да било характер, “Жанета” е отговорът на всичките ви душевни терзания, който ще върне вярата ви и няма да ви разочарова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки