Днес откриват книжарницата на "Славейков" за нова англоезична литература

OFFNews 28 ноември 2015 в 00:04 4425 0

Преди около 2 седмици в големия безистен на площад "Славейков" №7 се откри първият в България книжен цетъра за книги-игри, в който може да намерите всички родни и чуждестранни класики от жанра.

От днес, 28 ноември, на втория етаж на центъра ще отвори и чисто новият кът за нови издания на англоезични книги от всякакви жанрове, но най-вече фентъзи и фантастика. Там с големи отстъпки от коричната цена ще намерите стотици подбрани романи, вкл. луксозни издания в голям формат и твърди корици, комикси, манга, графични новели и арт-албуми, детски книги, енциклопедии и илюстровани албуми

Работното време е от 12:00 до 20:00 часа всеки ден.

Както вече знаете, в центъра може да намерите всякакви книги-игри от класическите български автори, които да закупите или да вземете да прочетете като от библиотека. Така ще може да се запознаете по най-добрия начин с книгите-игри, ако още не сте, да потърсите (и намерите) някое любимо, забравено, търсено или непознато досега заглавие, да донесете някои свои стари книги-игри, които ще намерят по-добро място в Библиотеката – и още много хубави неща, това е само началото на една чудесна идея.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews