Тежко, но стабилно е състоянието на блъснатото от НСО дете

OFFNews
13 декември 2019 в 09:11 | 2600 |1

Тежко, но стабилно е състоянието на 14-годишното момче, което снощи беше ударено от кола (BMW) на НСО на столичния булевард "Драган Цанков".

"Детето е с тежка лицево-челюстна трамва, счупени зъби и нос, има гръдна травма, счупена ръка, и множество други травми. Към този час е извън опасност за живота, но ще бъдат наблюдавани гръдната и коремна трамви, които могат да доведат до усложнения. Състоянието му ще бъде консултирано от най-добрите специалисти в областта на детската трамватология. В контакт сме с колегите от "Пирогов", съобщи тази сутрин д-р Славчо Близнаков, директор на УМБАЛ "Св. Анна", където е настанено момчето.

Инцидентът е станал около 19:50 ч на 12 декември.

От НСО потвърдиха за него и обявиха, че отговорните ще понесат последствията. Оттам не посочиха кой се е возел в автомобила. Тестът на водача за алкохол и упойващи вещества също е отрицателен, съобщи тази сутрин МВР.

В реанимацията на болница "Св. Анна" е настанено и 14-годишно момиче, също в тежко състояние и без опасност за живота. То е пострадало при друга катастрофа - докато е пресичало бул. "Асен Йорданов" до зала Арена Армеец. Инцидентът е станал около 15 ч в четвъртък. Направените полеви тестове на водача на автомобила, блъснал момичето, са отчели отрицателни проби за алкохол и наркотици. 

senester

Рейтинг : 1415

13.12 2019 в 11:25 1
+ 0
- 0
Докога презветарианците ще осакатяват хора по пътищата? Трябва да се закрие тази служба, държаща се като мутри по пътищата на страната!