Гочето подкрепи завръщането на Стамен Белчев в ЦСКА

OFFNews 23 април 2020 в 09:51 1634 0

Георги Василев-Гочето коментира актуалната ситуация в ЦСКА и възможността Стамен Белчев да се завърне начело на клуба през лятото. Бившият треньор на Левски и ЦСКА говори пред "Тема Спорт" и по други актуални теми на фона на пандемията от коронавирус, която блокира футбола в Европа и света.

"В настоящата обстановка трябва да се борим за оцеляване и ситуацията едва ли е по-различна в ЦСКА. Играчите не са ангажирани, не работят, а им се плаща, и е нормално да се помисли за съкращение на разходите. Вече дали ще бъдат освобождавани, можем да гадаем. Но сега е добър момент да се помисли за бъдещото развитие на клуба и приоритетите.

Ясно е, че ЦСКА няма как да разчита само на българи. Все пак отборът винаги има високи цели. Ще е радващо, ако се обърне и повече внимание на школата, но не на всяка цена. Все пак, както знаем добре, от всяко дърво свирка не става.

Напоследък се говори усилено, че Стамен Белчев ще се завърне в ЦСКА. Той добре познава обстановката, а и в клуба знаят методите му на работа. Това е добър вариант с оглед това, което се случи след него в ЦСКА.

Това, че към него имаше покани да се завърне през миналата година, говори, че в клуба са разбрали, че освобождаването му е било грешка. Един вид си признават, че са сбъркали.

Уважавам и Милош Крушчич, който се справи прилично предвид обстановката, в която беше поставен", каза Гочето.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!