“Златните момичета” ни очароват в нова фотосесия

Симона, Лаура, Мадлен, Ерика и Стефани участваха в нетрадиционен проект на своя спонсор

OFFNews 20 юни 2019 в 15:20 3595 0

През уикенда в центъра на София бе организирана нетипична фотосесия на ансамбъла по художествена гимнастика на България.

Световните ни шампионки показаха нови начини за боравене с мобилен телефон във специална фотосесия за Motorola.

В шпагат, пирует и равновесия момичета не спираха да говорят по телефона, да си чатят или да си правят селфита.

Минувачите и гостите на града бяха едновременно изумени и очаровани. Като запазена тяхна марка вече, грациите ни бяха облечени в еднакъв стил за всички визии, които смениха по време на снимките.

В една от най-ефектните, които ще видят потребителите в интернет съвсем скоро, момичета са облечени в черни поръчкови гащеризони с различни цветни ивици от двете страни и кецове на Alexander McQueen.

Целта на фотосесията е да покаже колко е удобен новият модел на компанията motorola one vision.

С неговите иновативни пропорции в 21:9 момичетата доказват, че е лесно да се борави с телефона дори и с една ръка независимо от позата на тялото.

От друга страна 48MP камера на устройството също бе поставена на тест в тези нетипични условия, за да покаже, че благодарение на оптичната стабилизация, потребителите могат да очакват прекрасни снимки дори и ако трябва да балансират тялото си за перфектния кадър.

По-късно грациите се посветиха на улавянето на красиви нощни кадри благодарение на Night vision режима, който предлага motorola one vision.

Разбира се, целият ансамбъл вече е оборудван с най-новия модел от своя спонсор. Всички момичета си избраха телефоните им да са в син цвят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!