Андреа за целувката на Кобрата: Всички обичаме суши

OFFNews | 27 март 2019 в 13:44 | 4651 |0

Приятелката на Кубрат Пулев - Андреа взе отношение по случая с целувката на звездатани в профибокса и репортерката на Vegas Sports Daily Джени Суши.

Ситуацията предизвика сериозни полемики, самият Пулев обясни конфузната случка "като една невинна закачка" и Кралицата на голото суши дори се включила и в празненствата за победата му.

"Има дни, в които ми се иска да имам вълшебната пръчка на времето, за да избирам епохата в която искам да живея. Последните дни си мисля за миналия век, който роди сексуалната революция, направи Мерилин Монро и Мадона икони на сексапила, и в който целувката беше акт на любов, приятелство и страст, а не "насилствен опит за сексуален тормоз.

Не исках да говоря по темата, защото за мен тя е по-скоро смешна, отколкото сериозна! Но не харесвам, когато хората злоупотребяват. В изявление на "Vegas Sport Daily", разбирам, че Jenny Sushe е станала жертва, и е наранена и шокирана! Как е възможно човек, който сам си качва подобно видео, да твърди колко е наранен от него.

За мен това е една шега и по-скоро комична ситуация! Иначе колкото до сушито... Всички го обичаме, но когато рибата е прясна, а оризът не е силно преварен" написа Андреа в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Тервел Пулев също защити брат си: "Често ние всички, критикуваме и осъждаме околните за техни постъпки, сякаш ние сме светци! Всъщност понякога, ние се държим дори и по-зле отколкото човекът, който сме критикували, но в други ситуации, където може само ние да си го знаем.

Странно е, как една шегаджийска целувка, в следствие на радост, би могла да заинтригува повече някои хора, отколкото позитивния повод за самата радост. Всеки да погледне навътре, към себе си първо, безгрешни няма"

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !