Азар е женен за съученичка, имат трима синове

OFFNews 13 юни 2019 в 23:23 4274 0

Новото звездно попълнение на Реал Мадрид Еден Азар е много дискретен в личния си живот.

По това 28-годишният белгиец си прилича с настоящите асове на мадридчани Лука Модрич, Тони Кроос и Гарет Бейл, които също пазят семействата си далеч от публиката.

Жената до Азар се казва Наташа ван Хонакер. Двамата са заедно от 14-годишна възраст, като се срещат в училище. На 18-годишна възраст двамата заживявят заедно, а година по-късно стават родители за първи път.

"Наташа никога не е искала да изпъква и винаги е подкрепяла Еден в плановете му. Толкова съм щастлива да видя как тези две влюбени деца сбъдват мечтите си", споделя бившият им учител Патрис Налди.

Наташа последва Азар и в Лил, след като родителите му приемат офертата на френския клуб. Градът е близо до белгийската граница и двамата не се откъсват много от обичайната си среда. През 2012 година Азар е трансфериран в Челси.

Двамата се женят, а няколко месеца по-късно се ражда и вторият им син. Две години по-късно се появява и третия им син, който е последното им дете засега.

В профила си в Инстаграм Азар публикува предимно снимки от тренировки и благотворителни събития, а семейството му се появява само на големи събития.

Еден Азар е противник на расизма, като се включи в кампанията на Премиър лийг "Достатъчно", която заплашваше да прерасне в бойкот.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!