Клуб Yalta кани на диско парти

OFFNews 20 ноември 2017 в 15:17 4182 0

Този уикенд клуб "Yalta" продължава програмата си за ноември с две партита. В петък (24 ноември) клубът ще отвори вратите на Room 2 за събитието "Takeover", чийто гост ще бъде чаровната германка Аня Шнайдер. Съботната тематика ще бъде различна, защото е време за диско парти. На 25 ноември зад пулта на Room 2 ще застанат диджеите DiscoPigg Yoshida и Charlie.

След успеха на първото диско парти за годината, клубът отново кани DiscoPigg Yoshida от Boogie FM – харизматичния диджей и кулинарен майстор, който връща публиката в 70-те години, но също така пуска и ню диско, с което сетовете му придобиват модерен привкус.

Заедно с него зад пулта на Room 1 ще чуем и Charlie, който също е част от интернет радиото Boogie FM. Той е китарист на алтърнатив-пост пънк групата Babyface Clan, както и на Imbeciles and the poison Umbrella.

Билети за всички събития в клуба ще бъдат продавани единствено на място.

Всички, които още не са влезли в специалния "Tаkeover 50% discount guestlist", имат възможност да го направят до 20.00 часа на 24 ноември като изпратят името си на [email protected]. Гестлистът е активен до 02.00 часа.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!