Последни подробности преди концерта на Therion в София

OFFNews 06 март 2018 в 11:12 1547 0

Концертът на обичаните от родните фенове Therion ще се състои тази събота, 10 март, в столичния клуб Mixtape5. Събитието е част от мащабно европейско турне по представяне на новия албум на групата „Beloved Antichrist“. Преди това на същата сцена ще видим и симфоничните руски метали IMPERIAL AGE, немците NULL POSITIV и англичаните THE DEVIL.

За да не се налага да бъдат съкращавани сетовете на групите, началото на събитието се измества по-рано от предварително обявеното. Ето и програмата по часове:

18:00 часа – Врати/начало
19:00 часа – The Devil
20:00 часа – Null Positiv
21:05 часа – Imperial Age
22:20 часа – THERION
23:50 часа – очакван край.

От BGTSC напомнят, че обща цел е по време на събитието да няма инциденти, а само положителни емоции! За това е необходимо всички желаещи да посетят концерта да спазват неговите правила.

БИЛЕТИ:

Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Билетът и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.

НЕПЪЛНОЛЕТНИ И ДЕЦА:

Едно лице може да придружава максимум двама непълнолетни или деца.

Заради ограниченото пространство за този концерт билета за всички възрасти е задължителен! Научете още за правилата на клуба за достъп на непълнолетни тук

Забранено е внасянето на:

- храни и напитки;
- видео камери и фотоапарати със сменяеми обективи;
- аудио записващи устройства;
- оръжие;
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки;
- преносимо лазерно оборудване;

Снимки и видео:

Забранява се използването на фотоапарати, видео и аудио записващи устройства освен от акредитираните за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод, в това число и на акредитираните фотографи!

Все още има билети в мрежата на Евентим, а освен онлайн някои от местата на които можете да ги намерите са магазините на Бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!