И почвам да бегам, бате: АПИ и репортерите (видео)

OFFNews 04 януари 2019 в 12:22 7242 2

"Да излизаме, че ще ни налазят", казва директорът на новото тол управление към АПИ Антон Антонов на колегата си след пресконференцията за проблемите около продажбата на електронните винетки.

Камера е заснела репликата, с която Антонов подканя Олег Асенов, ръководител на отдел "Информационно обслужване" в АПИ, да се измъкнат от чакащите ги репортери.

Видеото бе споделено на фейсбук страницата на "Да, България" и събра хиляди реакции. Там то бе публикувано с коментар "Как директорът на Националното тол управление в Агенция "Пътна инфраструктура" Антон Антонов приключи извънредната пресконференция по повод срива в системата за електронни винетки. Положението е: “И почвам да бегам, бате...”

Пресконференцията бе свикана заради възникнали проблеми с конвертирането на винетните стикери в електронни. Преди старта на този процес така и не стане напълно ясно дали това е задължително и какви ще са последиците за потребители с валидни стикери, ако не конвертират винетката в електронна. По-късно се появиха и проблеми с устройствата за продажба на новите винетки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

2

случайно прочетох

04.01 2019 в 15:00

Да бЕгат, че ще ги погнем, а не налазим!

12329

1

Шопа

04.01 2019 в 12:28

Да бегат и да не спират.... поредните "Калинки"...
 
X

Да помогнем на украинските деца!