Без вода в Манастирски ливади, Света Троица, Подуяне и с. Железница

Александра Маркарян 21 юли 2020 в 05:24 2020 0

"Софийска вода" предупреждава за спиране на водоподаването в някои столични райони днес заради ремонти.

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Спас Соколов“ в кв. „Манастирски ливади – изток“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. „Спас Соколов“, ул. „Васил Стефанов“ - от ул. „Спас Соколов“ до ул. „Луи Айер“, и комплекс „Елизиум“. Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на ул. „Спас Соколов“ и ул. „Васил Стефанов“.

Реконструкция на уличен водопровод на бул.“Сливница“ в ж.к. „Света Троица“ налага спиране на водата от 9 до 17 ч на бул. „Сливница“, ул. „Габрово“, ул. „Пловдив“, ул. „Петрич“, ул. „Варна“ и бл. 3. Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще има водоноски на ъгъла на ул. „Пловдив“ и ул. „Петрич“.

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул.“Кадин връх“ в кв. „Подуяне“ водата ще бъде спряна от 10 до 17 ч на ул.“Кадин връх“, ул. „Георги Пеячевич“ - от ул. „Юндола“ до ул. „Гълъбец“. Ако строително-ремонтите дейности продължат над 12 часа, ще има водоноски на ъгъла на ул. „Кадин връх“ и ул. „Георги Пеячевич“.

Строително-монтажни работи на ул. „Витевски дол“ в с. Железница налагат спиране на водата от 9 до 19 ч на ул. „Иглика“. Ако дейностите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на улиците „Витевски дол“ и „Иглика“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!