Божков пак с видео: Утре Али Баба ще ви разкаже истинската история

OFFNews
31 май 2020 в 13:46 | 10521 |3

Обвиняемият хазартен бос Васил Божков се появи с ново видео във фейсбук профила си.

"Преди десет дни Deutsche Welle публикува приказка за Али Баба. Хунтата се скри и замълча. Утре Али Баба ще ви разкаже истинската история" - заявява Божков в краткия клип.

Той вероятно има предвид коментара на политолога Даниел Смилов, публикуван на 21 май от Българската редакция на Дойче веле, в който се казва:

"...Подсъдим бизнесмен, който доскоро е бил любимец на властта, но сега е на път да загуби всичко, изглежда е склонен да говори за общението си с управляващите. Разбира се, това, което той казва, не е чиста монета, но все пак е повод за сериозна проверка на версията му. Защото за мнозинството от хората тя изглежда напълно правдоподобна. Разказът му е следният:

Имало едно време една щастлива държава, чийто бюджет трябвало да получи 700 милиона лева повече от игри на късмета. Вместо в бюджета обаче, жълтиците отишли в пещерата на Али Баба. Сговорили се Али Баба да раздели голямата плячка със свои другари. Да даде част от нея на телевизия под формата на договори за реклама. С друга част да издържа голям столичен клуб. Али Баба разбрал как да дели жълтиците на срещи с финансовия министър и собственици на телевизията. Дори си запазил паметна записка от едната среща, на която фигурирал подписът на негов другар под ангажимент да му осигури правителствен балдахин. За другите срещи пък Али Баба запазил есемеси. Нещо обаче в сговора се развалило. Другарите завидели на Али Баба и решили да му отнемат цялата хазартна пещера. За да се спаси, той се качил на летящото си килимче и се озовал в приказния Дубай.

Проблемът на другарите на Али Баба е, че досега не са представили контраверсия на събитията, която да е толкова логична и непротиворечива. Напротив, те се оплитат във все по-неправдоподобни обяснения..."

Препоръчани материали
Azarael

Рейтинг : 3109

31.05 2020 в 16:55 3
+ 1
- 5
То бива гьонсуратлък бива, ама подобно тапигьоство
го нема никъде по света, освен в тъпия бугарин !
Тъй като имам македонска жилка с нетърпение чакам да
се възстанови /след декрета от Брюксел/ организацията
ОМО "Илинден", /да стана неин член/ и да се боря един ден Пиринска Македония да се отцепи от Боковата кочина и присъединим към Скопие.
Новак

Рейтинг : 17096

31.05 2020 в 15:13 2
+ 4
- 0
Да разбираме, че “Левски-1914” е бил на практика на държавна издръжка. Разходите им са били част от държавния бюджет. Преди бяха към МВР сега са към Министерство на финансите. Но щом Домуса осигурява “съпорта” на държавата в тази сделка същото може да се каже и за Лудогорец. Скоро някаква подобна схема ще цъфне и около третия Гранд - въпрос на време. Дали в Европа знаят, че играят срещу държавни отбори? И щом ще е такова финансирането защо трябва да плащаме на бразилски, конгоански , нигерийски, португалски и всякакви други “перли”? Защо нашите пари поне не се дават на българските школи? Но така сигурно баш Тулупа няма да пълни гушата достатъчно?
order

Рейтинг : 13039

31.05 2020 в 14:17 1
+ 10
- 0
Уаууууу....коньо Vladi май улете у РЕКАТА!!!!
Ама да не повлече и кочияша, кормчията, слънцето.....