Демократична България се регистрира в ЦИК за евроизборите

OFFNews 06 април 2019 в 21:12 3888 3

"Демократична България" се регистрира в ЦИК за предстоящите евроизбори.

"Демократична България" внесе двойно повече от необходимите им подписи, за да се регистрират за предстоящите избори за Европейски парламент на 26 май, обявиха от обединението.

Слоганът, който са избрали за кампанията е: България може много повече в силна Европа. От обединението информират, че им отнело само няколко дни да съберат, обработят и подготвят подписите за предаване.

Преди дни от Демократична България обявиха челото на тяхната листа за предстоящите избори. Под номер едно е Радан Кънев (ДСБ), номер две е дипломатът Стефан Тафров (Да, България!) и номер три е Албена Симеонова (Зелените). И тримата са членове на Управленската алтернатива на обединението от самото му създаване.

От "Демократична България" посочиха, че са си поставили като основна цел за изборите "привличането и сплотяването на всички демократично мислещи български граждани, които вярват и виждат България сред европейските държави, обединили своите усилия, ресурси и мечти в изграждането на силен Европейски съюз".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12435

3

Jinx

09.04 2019 в 19:09

Тия хора нямат реална самооценка. Ицо Иванов как си мисли, че с такива кандидатури ще влязат в парламента?

6239

2

Izoblechitel

07.04 2019 в 12:01

Единствената читава коалиция. Успех!

12086

1

peter daskalov

07.04 2019 в 06:50

Радане, докато генерал Наско се пъчи до тебе на първия ред, нямате шанс! Колкото по-скоро го разберете, толкова по-добре. Има и доста други такива екземпляри - чистене му е майката! Иначе ще сте все под бариерата.
 
X

Да помогнем на украинските деца!