Десислава Иванчева призована по друго дело в СРС

OFFNews 25 април 2019 в 08:17 5891 0

Осъдената на първа инстанция Десислава Иванчева, която бе регистрирана като независим кандидат за евродепутат, е призована днес по друго дело в Софийски районен съд. 

Призована е за административно-наказателно производство, като предметът не е известен нито за нас, нито за адвокатите, информира във фейсбук Петър Кърджилов, бивш пиар на районното кметство. 

Публикуваме тази информация по нейна молба да дойдете и да чуете какво има да ви каже. Защото най-вероятно скоро няма да има друга възможност за това. Поканили сме всички медии и разчитаме да дойдат. Поне независимите. Въпреки регистрацията ѝ за изборите за Европейски парламент, съдът най-вероятно ще откаже да промени мярката ѝ, така че да може да се състезава наравно с другите кандидати. Екипът ѝ обаче ще се борим за това с всички сили, пише Кърджилов. 

Десислава Иванчева, бившият й заместник Биляна Петрова и предишният управник на района Петко Дюлгеров бяха осъдени за подкуп на първа инстанция в спецсъда съответно на 20, 15 и 12 години. Двете жени бяха задържани в съдебната зала и откарани в Сливенския затвор. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!