Григор Димитров стартира срещу французин в Париж

OFFNEWS 26 октомври 2019 в 09:57 2377 0

Френски талант е първият съперник на Григор Димитров на Мастърс-а в Париж, който започва в понеделник и ще продължи до 3 ноември.

Бившият шампион от финалите на АТП ще играе с Юго Юмбер на турнира от категорията "Мастърс 1000". Представителят на домакините е на 21 г., 63-и в света и ще участва в "Мастърс" на следващото поколение в Милано от 5 ноември.

При победа Димитров ще срещне Давид Гофен (Бел). Турнирът в Париж е последен за Григор за сезона. Миналата година той отстрани Роберто Баутиста Агут (Исп) и загуби от Марин Чилич (Хърв).  

Поставен под №1 в Париж е Новак Джокович. В последния си официален двубой сърбинът загуби от Стефанос Циципас в Шанхай, а сега във втори кръг възможни опоненти са му Душан Лайович и Ришар Гаске.

Диего Шварцман е първият възможен поставен опонент на сърбина, а именно Циципас е възможен съперник на 1/4-финалите в зала „Берси“.

В една половина са Роджър Федерер и Рафаел Надал. Матадора е поставен под №2 и започва срещу Адриан Манарино или квалификант, а още в трети кръг може да играе със Стан Вавринка. Докато Николоз Басилашвили или Раду Албот ще определят първия съперник на Федерер.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!