Григор за екстравагантния си анцуг: Обичам да съм различен

OFFNews 20 януари 2020 в 13:16 3103 0

Снимка Instagram: Grigor Dimitrov

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров предизвика реакции и коментари относно облеклото си, след като излезе на корта в екстравагантен анцуг.

След победата си над Хуан Игнасио Лондеро в първия кръг на Откритото първенство на Австралия българинът коментира, че не вижда проблем в черно-лилавия аутфит с жълти петна, с който се появи.

Официалният профил на Australian Open публикува няколко снимки, с което моментално отприщи вълна от забавни коментари. Критиките са насочени главно към производителя на екипировка Nike, към който като цяло има критики за облеклата на тенисистите в Мелбърн.

Гришо пък разкри, че е получил подкрепа за анцуга от легендата Андре Агаси. Припомняме, че американецът беше известен с пъстрите си екипи.

Припомняме, че коментарите около облеклото на българина тръгнаха още от бившата му половинка Мария Шарапова, която се пошегува с него на демонстративния турнир в Куйонг преди около седмица.

"Нямам проблем да облека общо взето каквото и да е. Мисля, че беше яко. Всъщност много ми харесва. Обичам цветовете. Обичам да експериментирам, а и когато съм на корта, не мисля особено за облеклото.

Но е добре да се чувствам удобно. Щастливец съм, че Nike се грижи за външния ми вид. На Андре много му хареса. Беше впечатлен. Каза си: еха, знам откъде дойде това.

Обичам да съм различен, когато се отнася за такива неща, а и за други. Мисля, че екипът е забавен. Не искам да съм стандартен", каза Димитров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!