Сайтът на британската кралска фамилия разкри неволно името на новородения принц

OFFnews 27 април 2018 в 12:59 11028 1

Сайтът на британския кралски двор неволно издаде вероятното име на третото дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън преди чаканата новина на бъде обявена официално.

Интернет сайтът има отделни страници за членовете на семейството, които можете да намерите, след като напишете имената им в търсачката  след основния URL адрес на сайта: royal.uk. Там има информация за кралица Елизабет, принц Уилям, принц Хари, принц Чарлз и много други.

Ако обаче се опитате да намерите страницата на принц Джордж или принцеса Шарлот, ще намерите съобщение за отказан достъп. Така, пробвайки най-често спряганите имена за бебето, журналисти от „Дейли мейл” изглежда уцелили потенциалното име на кралското бебе, въвеждайки royal.uk/prince-albert. За това име също се показва съобщение за отказан достъп, както при принц Джордж и принцеса Шарлот.

Ако обаче въведете друго име, ще ви бъде обявено, че такава страница не съществува.

Албърт беше сред фаворитите за име на бебето от доста време. Британските букмейкъри предлагаха коефициент за името едва 5 към 1 и лесно може да се досетите защо.

Това е популярно име в британското кралско семейство още от брака на кралица Виктория и принц Албърт през 1840 година, а в последствие се появява в почти всяко поколение на семейството. Това е и рожденото име на крал Джордж VI, което използва преди да се изкачи на трона. Албърт също е едно от средните имена на принц Андрю и принц Хари.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!