Хороскоп 13-19.01.2024 г.: Лъвове и Раци борят трудности, Козирози и Риби да контролират енергията си

Антония Мечкова 13 януари 2024 в 07:27 65350 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
До Антонов- и Атанасовден настроенията се менят от строго делови до много купонджийски. В тази динамика се пазете от припрени стъпки по служебните теми. По лични Овните ще постъпват правилно, като поддържат уважение и разбирателство с обичаните. Не е лесно, в понеделник-вторник ще възникват поводи за спор с рода и колеги, в сряда и четвъртък не ви се остава в чуждата сянка, като знаете какви пречки сте преборили и колко добри са резултатите. Дайте си овреме отдих, погрижете се за тонизиране дори да планирате пътища.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Седемдневието налага изострено внимание към делови и лични теми, има куп неясноти и на маса не ще откриете нужната информация. При Телците поводи за купони има още от уикенда, в понеделник нека да не претупват задачи и да се пазят от преумора. Пречки ще ви спъват от вторник до четвъртък, но като си планирате работата, ще си спестите ядовете. Само че едни са склонни да чакат съдействие от близки, други току угаждат на шефовете. В петък ви се ще да се скатаете, но и у дома да останете, има въпроси и събеседници, които вас чакат.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Пътища, запознанства, събиране на информация – от събота до четвъртък сте съсредоточени в целите, които сте начертали. Скоро Близнаците ще направят важни стъпки към тях, понеже ловят нови шансове за изява, а привличат и по-влиятелни покровители още от понеделник. Вторник е за приключването на старите задачи, в сряда при контакти ще се очертават партньорства и оферти за работа, изчакайте, ще си ги изясните. В петък отделете време за близки, не ви трябват неканени съветници за служба, нито за уреждане на лични отношения.

РАК (21.06 – 21.07)
През уикенда отделяте време за общуване с познати и близки, май ви търсят за помощ. Раците да се отзовават, до четвъртък могат да съдействат на околните, а и самите те ще молят за подкрепа. В понеделник подхващате разни домашни задачи, във вторник изяснявате служебните и ще се уверите, че старанието ви не остава без резултат. Не демонстрирайте връзки през следващите дни, току виж породите ревност, другите ще поискат вие са се нагърбите с по-тежките дела. В петък ще покажете, че се справите и печелите. Тръгва ви и на любов...

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!