Кредит с лошо ЦКР? Вече е възможно

OFFNews 25 юли 2023 в 14:46 1269 1

stikcredit
Stikcredit

Лятото е в разгара си, жегите чупят термометрите, а вие стоите по цял ден и гледате снимки от плажа в социалните мрежи. Заплатата никога не достига, но кредитната ви история не е в най-добрата си форма и не можете да получите от никъде заем, за да реализирате летните си планове. Ако това ви звучи познато, не се притеснявайте, има хиляди други хора като вас, но за тези проблеми вече има решение!

StikCredit.bg предоставя решение под формата на бърз кредит с лошо ЦКР. Финансовата институция предлага иновативно решение за хората, които нямат перфектна кредитна история. Стик Кредит разбират, че много хора изпитват финансови затруднения и невинаги успяват да платят задълженията по своите кредити на време. Това води до влошаване на тяхната история в Централен кредитен регистър. Традиционните банки и финансови институции имат силно ограничаващи политики от гледна точка на риска и не одобряват хора, които нямат перфектна кредитна история и доходи.

За щастие, напредъкът на технологиите доведе до създаването на иновативни кредитни компании като StikCredit.bg, които предоставят бързи заеми и на хора с лошо ЦКР. Това е възможно, защото финтех компаниите използват алтернативни данни, за да направят оценка на вашата кредитоспособност. Дори и да вземат предвид информацията за вашето кредитно състояние, тя не играе решаваща роля при вземането на решение за одобрение на искането ви.

Как работи?

От финансовата институция са разработили изключително лесна за работа онлайн платформа. За да кандидатствате за бърз кредит с лошо ЦКР, е необходимо само да имате валидна лична карта и българско гражданство. Процеса на кандидатстване става за няколко минути и е изцяло дигитален - без нужда да посещавате офис и да губите време в трафика.

Стик Кредит ценят доверието, което изграждат у клиентите си, като залагат на ясни и прозрачни условия, без скрити такси. Тяхното одобрение е наистина бързо, а целият процес изключително удобен. Може би най-добрата новина е, че дори и да имате лоша кредитна история, първият ви кредит до заплата ще бъде с нула процента лихва. Ако имате нужда от спешни пари и банките ви отказват кредит, не се колебайте да използвате техните услуги.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1000

1

Ivanteh

28.03 2024 в 11:48

Абсолютна лъжа, защо лъжете хората? Stick кредит е фирма за бързи кредити която отпуска заеми на хора с абсолютно чисто като момина сълза досие или така наречената "Кредитна история" която всеки от нас има. Те не отпускат кредит на хора които имат просрочия и закъснения по други кредити. Всички са един дол дренки и те не са по различни от останалите. Преди когато имах само един кредит и си го обслужвах редовно реших да взема заем от Stick кредит. Трябваха ми още малко пари за да си купя хубава кола. Да! Но ме отказаха. Кандидатствах 5 пъти и имах 5 отказа без дори да конкретизират защо ми отказват кредит като отговарям на всички условия за да го получа, нямах лошо цкр дори, а какво да говорим за хората които имат. Силно не препоръчвам услугите на тази фирма. Защото дори и някой да вземе от тях и направи един ден закъснение за вбъдеще ще вземе кредит на куково лято, защото те не са хора за да те разберат, а са заслепени от печалбите в този бранш и за тях това е най-важното. Това е.
 
X

Да помогнем на украинските деца!