В Украйна се смеят на руската истерия: Нравится, не нравится - терпи, моя красавица (мемета)

OFFNews 20 февруари 2023 в 14:33 7968 4

Скабеева
Пропагандистката Олга Скабеева.

Руската пропаганда сипе огън и жупел по повод посещението на президента на САЩ Джо Байдън в Киев.

Така например в ефира на РосТВ главната пропагандистка на Путин Олга Скабеева дори изказа предположение, че американският лидер е получил "гаранции за сигурност" по време на посещението си в Украйна.

"Разбира се, можеше да заплашим Байдън, но това би било прекалено, предполагам", каза в предаването руският генерал-лейтенант в оставка Евгений Бужински.

В отговор Скабеева кипна и започна да крещи, че "да заплашваш Путин е нормално", "да взривиш "Северен поток" също е нормално", но "да заплашваш Байдън е "съвсем не, така ли".

След това гостите в студиото започнаха да разсъждават за това кой би дошъл на власт, ако американският президент умре. Бужински също така добави, че "гаранциите за сигурност" са дадени на Байдън от Русия.

В Телеграм канала си беснее и друг рупор на Кремъл - Владимир Соловьов, за чийто син наскоро стана ясно, че е известен в гей средите в Лондон като "Блондинката".

"Старецът Байдън дойде в Хохландия (жаргонно руснаците наричат украинците хохли), въпреки че в Охайо се разразява екологична катастрофа от мащаба на аварията в Чернобил. Това ясно показва приоритетите му - наркосвинята Зелебоба (явно визира президента Зеленски) е много по-важен за него, отколкото собствените му граждани", размишлява пропагандистът Соловьов.

В същото време в украинските Телеграм канали се разпространяват огромен брой колажи и мемета, иронизиращи руската реакция на посещението на Байдън в Киев. В едно от тях е използвана и недипломатичната реплика, с която Путин се обърна към президента Зеленски малко преди Русия да нахлуе в Украйна. Тогава силният човек в Кремъл каза "Нравится, не нравится — терпи, моя красавица" (и да ти харесва, и да не ти харесва, ще търпиш, красавице моя). В популярното меме в ролята на "красавицата" вече е руският президент.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

924

4

Diogen

21.02 2023 в 00:59

Скабеева е най-обикновена политическа шлюха. Висчки, които се кълнат във вярност на Путлер, ще го хвърлят на боклука ако им спрат дървените рубли. По-продажно племе от рашистите не може да се намери в света.

1005

3

Диоген

20.02 2023 в 15:21

"блондинката" му е позивната:)
изпратен е в Лондон да ги дебне в гръб..ама нещо се е провалила мисията,та него са го изненадали...

-1495

2

zuIjin

20.02 2023 в 14:59

Тази ботоксова тьотка от Расия 1 е най-долното и гнусно същество след Симонян.

345

1

Джендо Джедев

20.02 2023 в 14:48

Да, бе, верно, какво става с "Блондинката"? Чувам, че се е омъжила. Лошо няма, щом се обичат младите... Интересно какво е мнението на оня дърдорко баща й. А още по-интересно е защо не е на фронта или поне в "родината". :D

 
X

Да помогнем на украинските деца!