Благомир Коцев доказа, че няма фирми в Малта

Когато я докараме до Марс, обещавам да публикувам извадка и от тамошния търговски регистър, лично заверена от Илон Мъск, "обеща" кметът на Варна

OFFNews 31 януари 2024 в 17:44 1726 1

Благомир Коцев

Снимка БГНЕС/Архив

Благомир Коцев

Кметът на Варна Благомир Коцев от "Продължаваме промяната" извади доказателства, че не е собственик на фирми в Малта. 

Преди 2 дни от Общинската избирателна комисия (ОИК)-Варна поискаха до 1 февруари варненският кмет да предостави данни за прекратяване на собствеността му в регистрирани там компании.

Поводът за искането е сигнал срещу Коцев, подаден от името на радио и телевизия „Истина и свобода" чрез Александър Иванов.

Ето какво написа днес Коцев в социалните мрежи: 

"Скъпа телевизия и радио "Истина и свобода", изпращам на вашата многоуважавана редакция разпечатки от малтийския регистър, които доказват, че нямам участие в малтийски фирми.

В тях си пише “struck off” - тоест всички споменати дружества са отдавна закрити. Нямам фирми и на Маршалските острови. Признавам, че тази инсинуация беше не по-малко забавна от първата. Но и тя скоро ще се озове на бунището на фалшивите новини.

Сега обмислям дали да не поискам справки от регистрите на остров Ангила, държавата Тувалу и древна Монголия. Моля, заредете се с търпение, защото там интернетът не е бърз и надежден като в България. Отчетите биха се забавили.

Иначе споделям вашето чисто човешко любопитство. То е безгранично и един ден ще ни прати на Марс. Когато я докараме дотам, обещавам да публикувам извадка и от тамошния търговски регистър, лично заверена от Илон Мъск."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика