Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

БСП: Ако службите си вършиха работата, шефът на "Агромах" изобщо нямаше да е на събора

OFFNews 02 септември 2016 в 11:47 13163 3

Методи Бачев

"Ако службите в България си вършиха работата, шефът на пътната строителна фирма "Агромах" Методи Бачев нямаше да е на събора в Симитли и да говори такива неща" - това заяви в парламента депутатът от БСП Кирил Добрев. 

Той има предвид, че още преди два месеца той и депутатът Жельо Бойчев внесоха сигнал до парламента, до министъра на вътрешните работи и до прокурора за разследване на дейността на Агенция "Пътища" и "съмнителните", по думите им, поръчки, които тя е давала именно на фирмата на Бачев - Агромах". 

Тогава OFFNews писа статия, че това е фирмата-любимка за строене на магистрали у нас, тъй като само за две години е взела ремонти на пътища за близо 300 милиона лева. 

"Призовавам министъра на вътрешните работи да си задейства службите, „Икономическа полиция" и всички останали, които работят по това икономическо престъпление и да има краен резултат, а не да се занимават с арести на журналисти и пияни фенове", добави Добрев.

Жельо Бойчев добави: "Призовавам министър Бъчварова със същия устрем, с който защитава честта на премиера, да защитава интересите на хората и обществото".

„Три дни цялата държава се занимава с изясняване на личните отношения на премиера Борисов“, обясни Бойчев и определи случилото се като "случка с интимен характер". „А на нашия сигнал става въпрос за злоупотреби за стотици милиони, за това как и на кого се раздават пари за строителство на магистрали и пътища, държавата и институциите мълчат“, каза Жельо Бойчев. 

От БСП добавиха, че са внесли въпрос до министър Бъчварова във връзка с всички действия на служители на МВР за „аферата с интимен харектер“.

Както OFFNews първи писа на тържество на площада в симитлийското село Черниче известният предприемач кани на сцената актьора Краси Радков, обявявайки, че "кметът на Симитли Апостол Апостолов е е*ал премиера Бойко Борисов". Последваха арести и оставки. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10377

2

bloodymary

02.09 2016 в 13:36

Ako службите си вършеха работата бсп щяха още да търсят кандидат президент.
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews