Николай Денков ще има специален статут на ротационен премиер (видео)

OFFNews 10 януари 2024 в 21:21 3658 2

Кирил Петков и Христо Иванов

Снимка FB - ПП

Кирил Петков и Христо Иванов

В бъдещи ротации, които се надяваме да продължат, Николай Денков ще бъде човекът, който винаги ще е със специален статут на ротационен премиер. Това съобщи съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков след днешното заседание на парламентарната група на ПП-ДБ.

Председателят на "Да, България" Христо Иванов коментира, че ако управленската формула е сработила и е дала резултат, това се дължи на факта, че селекцията се прави от академик Денков и Мария Габриел.

Ние разчитаме на тях, нека да оставим на тях да изработят своята визия - за това какъв ще бъде персоналният състав, дали ще има някакви промени, дали ще има промени в структурите, едва тогава политически това ще бъде съгласувано и ще го коментираме. Моля да се отнесете с разбиране, че ние ще се въздържаме от коментари – преди да се приложи тази технология, защото нашата задача е България да има добро правителство, което да може да продължи очертаната законодателна и политическа програма. Смятаме, че именно това е формулата – те двамата да направят селекцията, а ние след това да я подкрепим и одобрим, обясни Иванов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-1650

2

ob1

11.01 2024 в 09:27

Да ве, само на копейко-късопишкин, на тиквата и на свинята ще вярваме... ей, да, без малко да забравим за корни и маяма!

100

1

Балканец

11.01 2024 в 07:03

На тези лъжци не трябва да им се вярва.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика