Петър Москов кани Кубрат Пулев на политическия ринг. Боксьорът ще мисли до вторник

OFFNews 23 май 2021 в 11:46 2807 2

Боксьорът тежка категория Кубрат Пулев и председателят на партия КОД Петър Москов преговарят за политическо обединение на предстоящите на 11 юли избори.

Това обявиха двамата, малко преди да се оттеглят на разговори на "четири очи". След нея стана ясно, че Пулев ще даде окончателния си отговор до идния вторник, ще се допита до специалисти в различни сфери и декларира, че няма да предаде интересите на хората.

Инициативата за срещата е на Москов.

"Днес съм тук до боксовия ринг с дълбокото желание и мотивация да убедя човек като г-н Пулев да се качи на ринга, но ринг не като този, а доста по-мръсен. Рингът, на който го призовавам да стъпи, е различен за него и може би той ще излезе извън зоната си на комфорт. Убеден съм като политик с дълъг опит, че ако не искаме още от същото, което видяхме преди един месец, на България е нужна нова политическа енергия. Виждам в хора като г-н Пулев тази енергия, защото това е енергия на обичта на хората, която той има уу мнозинството“, заяви Петър Москов.

Пулев благодари за доверието.

"Радвам се, че той е видял в мен човек, който може да направи нещо за България в тази сложна политическа обстановка. Затова откликнах на неговото желание да седнем и да разговаряме лично. Аз съм много истински човек, а боксовият ринг е много чиста игра в сравнение с политическия ринг. Неведнъж съм казвал, че от принципите си няма да избягам", заяви Пулев.

Боксьорът уточни, че не смята някои политици за по-подготвени от него самия и допълни, че политиката е игра на манипулации, на договорки, а спортът е нещо много истинско.

"На този етап все още не съм решил дали да вляза в политическия живот. Това е сериозен въпрос за мен. За съжаление повечето депутати са жадни за власт и пари. Аз съм преодолял тези неща", каза Кубрат Пулев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2910

1

П

23.05 2021 в 12:41

Е не познах, че ще е за номинация на ГРОБ, но ми беше пределно ясен беше тоя номер. И пак питам: Къде беше г-н Пулев миналата година, по времето на простестите? Защо чак 5 дена преди изборите, се сети че няма държава? Достатъчно борци, щангисти и каратисти имаше в това правителство......аман от фалшиви герои.