''Престъпният Путинов режим ще се срути, а неговите агенти в България ще трябва да се преориентират бързо''

OFFNews 24 юни 2023 в 22:14 4943 4

Кирил Петков

Снимка gov.bg

Кирил Петков

През последната година всички прогнози за бърза победа на диктатора Путин се оказаха неверни, а от днес е очевидно, че и оценките за неговата непоклатима власт са погрешни, коментира в официалния си Фейсбук профил съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

Рано или късно престъпният Путинов режим ще се срути, а неговите агенти и бизнес партньори в България ще трябва да се преориентират бързо, заяви Петков.

Междувременно нашата задача трябва да е да си подредим къщата с истинска реформа, да сме в близък контакт със съюзниците ни от ЕС и едновременно с това да се грижим за стабилността в Балканския регион, заяви още съпредседателят на „Продължаваме промяната“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9347

5

Анализи

25.06 2023 в 15:52

Че той кога не е бил престъпен. Ще се махне Путин, ще дойде друг подобен. Затова България далеч от Русия, тогава истински ще има подорение.

-815

4

Луканку отсече

25.06 2023 в 13:10

Този клоун така говореше и за герб, а какво стана

12407

2

Bad Horse

24.06 2023 в 23:32

Да! Руската армия не се юрна да изпълнява заповедта на главнокомандващия. Стояха общо взето на страни и някои даже подкрепиха Пригожин. Населението също се снижи, а в Ростов някои прегръщаха вагнеровските "освободители". Ако Хитлер беше победил, нямаше да му е трудно да контролира територията.

Нашите руски подлоги се снишиха в очакване на развръзката. Ни гък! Сега някои почнаха с конспоративната теория, че всичко е инсценорано за да почне офанзива към Харков. Мдааа, щото предната беше много успешна...

245

1

Джендо Джедев

24.06 2023 в 22:23

Който и изрод да се възкачи на престола на тая клета кочина Рашка (а то там други не са се изкачвали, с някои микроскопични изключения), нашите ватенки ще му се кланят. Така са устроени - кланят се на силния и презират слабия. Русский мир, батенце!