Стотици излязоха на протест в Слънчев бряг срещу акциите на Валери Симеонов

OFFNews - Бургас 16 август 2017 в 14:15 8213 10

Снимка flagman.bg

Протестът в "Слънчев бряг"

Няколкостотин души излязоха на спонтанен протест срещу акциите на вицепремиера Валери Симеонов в „Слънчев бряг“. Недоволните от неговите действия бяха основно служители в комплекса, както и в крайбрежните дискотеки, които бяха атакувани заради шума.

Протестиращите се събраха пред клуб „Бедруум“, след което тръгнаха на шествие в комплекса, като за кратко затвориха и един от централните булеварди в „Слънчев бряг“ и се предизвика транспортен хаос.

С плакати „Осили (грешката не е на редакцията – б.а.), Намали, Валери спи!“, „Г-н Симеонов, от Вас ли да си търся заплатата“, персоналът в комплекса изрази опасения, че ще останат без клиенти, а оттам – и без работа. Протестиращите призоваха и за помощ премиера Бойко Борисов.

От самите заведения отрекоха да са организирали протеста, бил спонтанен. Самите бизнесмени също подготвят такъв, в края на седмицата.

Днешният протест продължи по-малко от час, но хората заплашиха, че ще предприемат и други действия, ако акциите срещу заведенията продължат.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

11

Стефан

17.08 2017 в 00:01

И понеже един хотел струва сто милиона, а една дискотека - сто лева - ревящите дискотеки естествено ще бъдат закрити.

Келнерките и проститутките ще бъдат преназначени, техното ще бъде забравено за сметка на възкръсващия рок. В интерес на българските туристи ще се появи българска музика и шкембе чорба, в интерес на руските - бурета квас на улицата, и дискотека-80.

И само морето, нощем, и зимъска, ще остане равнодушно към "преместваемите постройки".

23293

10

Стефан

16.08 2017 в 21:24

Значи, рЕзко коментираШТите тука, заемат позицията на чалгаджиите, срещу тая на ханджиите.

Понеже войната е между дискотеките и хотелите, не между ПешО и ГошЕ.

Но иначе, повечето се имат за мъдри политически коментатори, и умни неутрални наблюдатели:))) А леле - леле!
И като избухнА една борба за свободата на духа, едно истинско хипи движение по плажовете, едни 60 - те ...
Пардон, некой ше ми даде ли носна кърпа? Сълзите да си трия, не сополите, от смях:)))

7904

9

Nikolay Valchev

16.08 2017 в 20:52

далаверчо ще издуха яко супата.
С тия акции само показва колко прост може да бъде един политик.
За мангалските золуми нито дума.
ЗАЩО ЛИ ????

23293

6

Стефан

16.08 2017 в 16:29

Сега очакваме мафиотите, джебчиите, автоджамбазите, и телефонните измамници, предвождани от профсъюзите си, да поискат оставката на вътрешния министър.
Задето ги оставя без хляб, разбира се.

11719

4

Краси

16.08 2017 в 16:09

Онази приказка, дето магарето казало "Че аз тук като не си покажа магарията, къде?" знаете ли я?
Е, с помощта на чичо Валери, министърката Николинка и някои пишман предприемачи, дето вземат такса за празен стол, България си показа магарията точно в разгара на туристическия си сезон.
Тези тъпаци наистина ли мислят, че някой, когото са изгонили с полиция от дискотеката или ресторанта, защото били налагали българското законодателство, ще дойде втори път в тази кочина? Това, че някой нарушава норми или не издава касови бележки не е причина да страдат клиентите му. Можете да го наказвате колкото си искате, но не с показни комунистическо-милиционерски акции пред стотици или хиляди посетители, които нямат нищо общо с нарушенията му.
Но къде толкова акъл у премиера и нему подобните министри, за да спазват някаква дискретност. Догодина ще си получат сметката за простотиите, които вършат сега - вече и пияните тийнейджъри няма да искат да идват в България.

10538

2

Black Hex

16.08 2017 в 15:21

Абе то, че наредба си има е ясно. Че е харно да се въведе ред и закона да е над всички спор няма. Обаче суджук бей Безхаберний е на власт от десетелие почти! защо чак сега? Да не би да му е липсвал кураж? Как смятат гейберастките оффце?
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки