Русия пак удари с дронове цивилни обекти в Харков

OFFNews 03 ноември 2023 в 08:33 1398 3

Харков
Харков след атаката.

Руски дронове удариха цивилни цели и предизвикаха пожар рано тази сутрин във втория по големина град в Украйна Харков и околностите му, а длъжностни лица казаха, че изясняват дали има жертви, предаде Ройтерс.

Губернаторът на Харковска област Олег Синегубов написа в „Телеграм“, че атаките са насочени към гражданската инфраструктура в града, ударена е и местност в региона.

Кметът на Харков Игор Терехов каза, че огънят е овладян, без да дава подробности.

Половин час след първоначалните съобщения за ударите в Харков сигнали за въздушна атака бяха задействани в много региони в Централна, Западна и Източна Украйна. Сигналите за тревога обаче, не се отнасяха за столицата Киев и околностите й, съобщава БТА.

Украинските военновъздушни сили съобщиха, че руските дронове все още са във въздуха в райони извън Харков и предупредиха за възможни атаки в Западна Украйна, включително в Лвовска област, близо до полската граница.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10298

3

AntiZ

03.11 2023 в 12:44

Денисчо Казански, когото препоръчвам най-горещо, показва интервю с един рашистки примат. В него, маймуната, лично участвала в боеве, се жалва как ВСУ са ги размазали в съотношение 1 към 8. Забавна история:

https://youtu.be/1zXGLsWcCns?si=VKS2wL_uthUr64XT

-529

2

6екеr4о

03.11 2023 в 09:56

За съжаление се оказа, че обучението на украинските пилоти ще продължи по-дълго от очакванията, което респективно ще забави доставката на самолети, но когато това бъде реализирано, то на блядовете наистина ще им припари под миризливите партенки!

Щом в последно време проруските военни блогъри почнаха да вият и оплакват руснаците, останали в окупираните Донецка и Луганска област, то вече е ясно, че поумняването ще е продължителен и много болезнен процес!

Мурзилките, които са си мечтаели да си живеят охолно в "Руский мир", след като 2 години останаха без вода, електричество, комуникации, здравеопазване, транспорт, образование, и т. н., вече почнали да пеят песньовките, че искали да бъдело, както преди...

Може да си тъп, ама тъпотията ти да е до вдлъбване на черепа, не мога да го разбера, мурзилките не са ли чували, че на Путлер му викали разговорно Властелинът на 45 милиона септични ями!?!

345

1

Джендо Джедев

03.11 2023 в 09:15

Колко е хубаво да те освобождават такива цивилизовани освободители! ;)