Мултимедийни забавления навсякъде с The Freestyle

OFFNews 25 януари 2022 в 11:39 15391 1

Тази година, в навечерието на най-голямото изложение за потребителска електроника, CES, Samsung представи редица нови и интересни продукти, а сред тях е и The Freestyle. Това не е просто проектор, а и мултимедийна система с високоговорител, светлинни ефекти и смарт функционалности. На фона на всичко това, моделът тежи едва 830 грама. Това му придава необходимата портативност, за да можете да го използвате където пожелаете.


Съвсем спокойно можете да пренасяте проектора в чанта или раница - той няма да ви натежи или заеме много пространство. Така The Freestyle лесно става част от всяко парти, когато сте на гости или пък, ако почивате в някое отдалечено кътче. Той е в тон с динамичния начин на живот на потребителите, към които е насочен, като премахва ограниченията в пространството, благодарение на компактния си размер.

Традиционно проекторите предлагат възможност за прожектиране на картина на различни повърхности. The Freestyle обаче отива отвъд това с добавянето на висококачествен звук и многофункционална стойка, която позволява въртене до 180 градуса. Така на практика се постига по-голяма гъвкавост при прожектиране почти навсякъде, като маси, подове, стени и дори на тавана.

С него можете да постигнете картина с размер до 100 инча, в зависимост от разстоянието за прожекция, и при резолюция Full HD (1920 х 1080 пиксела). Проекторът разполага с възможности за автоматично нивелиране и автоматичен фокус. По този начин картината е ясна и оптимално изравнена независимо от ъгъла, под който е проекторът. Устройството автоматично настройва прожекционната площ към всяка повърхност. Всичко това гарантира наличието на оптимална картина, дори да нямате идеално равна повърхност, на която да поставите проектора или пък много разстояние до зоната за прожекция.

The Freestyle поддържа технологиите PurColor и HDR за точно пресъздаване на цветовете и постигане на широк динамичен диапазон, при наличие на съответното съдържание. Допълнително е използвана и система за интелигентно калибриране според цвета на стената,така че да се наслаждавате винаги на перфектна картина, независимо от фона.

Може да вдъхнете живот на домашните партита и събирания с приятели чрез светлинните ефекти в режим Ambient Mode. Налични са предварително зададени опции за светлини с интересни форми, призма (чрез допълнителна леща), сцена или проектиране на собствена снимка. Дори само да слушате музика, направете го в стилна атмосфера с тези интересни акценти.
The Freestyle има мощна, 5-ватова, 360-градусова звукова система с технология Dolby Digital Plus. Така ще се насладите на музика и ефективно озвучаване при гледане на филми или спортни предавания. Звукът се разпространява във всички посоки около говорителя за получаване на оптимален ефект. Налична е и възможност за анализ на възпроизвежданата музика и синхронизирането ѝ със съответстващи визуални ефекти, и те да бъдат директно излъчени върху стената, тавана или друга повърхност.

В тон с портативния си дизайн, The Freestyle може да бъде захранван и чрез външни батерии с технологията USB-PD и мощност 50W/20V или по-висока. Така той ще ви забавлява дори да нямате достъп до електрическата мрежа, когато например сте в движение, на къмпинг, отдалечена вила или друго място.

Стигаме и до смарт функционалностите, които ще са от полза в ежедневието. С Mobile Mirroring можете да предавате съдържание директно от своят Android или IOS телефон, използвайки приложението SmartThings. Чрез Tap View дублирате съдържанието от екрана на телефона си само с докосването му до проектора. Така можете да се забавлявате със снимките от разходката през деня или да гледате интересни клипове в компания. The Freestyle може и да дублира картината от съвместими смарт телевизори на компанията. Той поддържа и гласово управление чрез виртуален асистент.

Какво обаче е приложението на всичките гореизброени възможности в ежедневието? С The Freestyle можете да гледате филми или сериали в романтична обстановка, освен на стената в спалнята, но и на тавана, докато се излежавате удобно. Ако пък не ви се гледа, имате опцията и само да слушате музика в комбинация с някой от наличните светлинни ефекти.

Изненадайте всички на следващия домашен купон като вземете The Freestyle и прожектирате музикалните клипове на стената. Проекторът може да е с вас и в хижата за разпускане между планинските преходи. Освен това с допълнително табло/повърхност за прожектиране той ще е от полза и докато сте на къмпинг на плажа.

Благодарение на чистата и качествена картина в комбинация със съответстващ звук, The Freestyle е подходящ както за филми и сериали, така и за спортни събития, включително и предстоящите Олимпийски игри и Световно първенство по футбол. Голямата картина до 100 инча го прави подходящ за групово гледане, като с 360-градусовия звук всички ще чуват съдържанието.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews