Григор Димитров би трудно немски ветеран на старта в Мадрид

OFFNews 08 май 2017 в 15:06 4448 1

Григор Димитров записа трудна победа на старта на Мастърса в Мадрид. Българинът победи 7:6 (7), 6:4 немския ветеран Филип Колшрайбер в първия кръг. Двубоят беше първи на централния корт "Аранча Санчес Викарио". 

Гришо не игра силно, но все пак прекъсна доста лоша серия. Така зарадва многобройните българи, които вееха знамена по трибуните.

Хасковлията се намираше в неприятна линия - последната му победа дойде във втори кръг на "Мастърс" турнира в Индиън Уелс срещу Михаил Южни, когато българинът се наложи с 6:4, 6:0. В трети обаче нашето момче загуби от Джак Сок, а след това записа три последователни загуби в още на старта на своето участие.

Любопитна подробност е, че Гришо и днешния му съперник никога досега не са се срещали в тура, въпреки сериозния опит и при двамата играчи. Германецът е на 33 години и е професионалист от 2001 година, като е достигал най-много до №16 в света.

Григор Димитров и останалите звезди в Мадрид може да гледате само по спортните канали на МТел. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16008

1

Nik68

08.05 2017 в 16:26

Трудно, но победи. Следващият противник е победителя от Роберто Баутиста Агут - Иво Карлович. Сериозен тенесист и в двата слуая.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика