Ед Шийрън разказа за зависимостта си към наркотиците

OFFnews 22 октомври 2017 в 14:22 14038 0

Снимка Instagram

Ед Шийрън сподели, че зависимостта му към наркотиците и алкохола е пряко свързана с музикалната му кариера. Певецът разказа пред Daily Mail за проблема си и разкри подробности около катастрофата с колело, която преживя преди седмица.

„Когато се ударих, си помислих: „това боли”, но станах и отидох в кръчмата. Чак на следващия ден в 5 сутринта се събудих от невероятни болки в ръцете и отидох в болницата”, разказва Шийрън.

След посещението в болница се оказа, че певецът има фрактури и на двете ръце, заради което отмени наближаващото си турне в Азия. Шийрън имаше огромно желание да се качи по-бързо на сцената, но лекарите му обяснили, че ако не се възстанови изцяло, има вероятност повече никога да не свири на китара.

26-годишният музикант разказа, че за да помогне за възстановяването си, е намалил алкохола. Но той не е бил единственото изкушение за него.

Шийрън разказа за наркотичната си зависимост.

„Всички клопки, за които предупреждават, са истина. В началото беше по време на купон, когато си с приятели, но впоследствие започваш да го правиш и когато си сам. Именно тогава се отдръпнах от музиката и една година бях неактивен”, разказва певецът.

Той споделя, че благодарение на неговата приятелка е успял да се отдръпне от наркотиците и вече се е изчистил от тази зависимост.

„Не мога да пея, свиря или творя, когато съм под въздействието на каквито и да било наркотици. Затова и спрях да се занимавам с музика за цяла година. Най-много ми помогна моята приятелка. Ние живеем заедно и смятам, че тя беше най-голямата ми подкрепа”, споделя певецът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки