Ед Шийрън се сгоди за приятелката си

OFFNews 21 януари 2018 в 14:42 34444 0

Снимка Instagram

Ед Шийрън и приятелката му Чери Сийбърн се сгодиха, съобщи самият певец в социалните мрежи. Двойката, която е заедно от 3 години, наскоро и заживя заедно.

Певецът обяви годежа си в социалната мрежа Instagram, като написа „Успях да се уредя с годеница преди края на годината. Изключително щастливи и влюбени сме. Котките ни Калипо и Дорито също са много доволни“.

Сийбърн е съученичка на Шийрън и двамата се познават от 11-годишна възраст. 

„Познавам Чери от 15 години. През 2015 година тя работеше на Уол Стрийт в Ню Йорк, а аз имах 6 концерта там. След като приключих с тях, отидох на партито на Тейлър Суифт по повод 4-ти юли. Оказа се, че и двама сме на партита в Роуд Айлънд. Попитах Тейлър дали мога да викна Чери при нас, а останалото е история“, разказа изпълнителят на Perfect.

Преди месеци Шийрън сподели, че е имал наркотична и алкохолна зависимост и именно по тази причина напоследък е бил извън светлината на прожекторите.

Певецът разказа, че не е можел да твори под въздействието на наркотсаици и благодарение на Чери е успял да се съвземе и да продължи да развива кариерата си.

Шийрън е известен с това, че сам пише текстовете на песните си и те са създадени за половинката до него. Последният хит на певецът Perfect е вдъхновен именно от Чери.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика