Съпругата на Силвестър Сталоун иска развод, криел пари от нея

OFFNews 26 август 2022 в 14:29 8552 1

Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин

Снимка Getty Images

Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин

Дженифър Флавин, съпругата на световноизвестния актьор Силвестър Сталоун, е подала молба за развод миналата седмица след 25 години брак, съобщи Асошиейтед прес.

Искът е подаден в съд в окръг Палм бийч, Флорида. Дженифър Флавин Сталоун иска развод, право на изключително ползване на семейното жилище във Флорида (двойката притежава и друг имот в Калифорния), както и да върне моминското си име.

Съпругата на Сталоун настоява и за по-голям дял от общото семейно състояние и твърди, че актьорът нарочно крие пари от нея. Двойката има три големи дъщери и в развода не предстои да се решава и въпрос за попечителство.

Звездата от "Роки" и "Рамбо" Силвестър Сталоун (76 г.) е женен за бившия модел Дженифър Флавин (54 г.) от 1997 г. Двамата се запознават и започват връзка в края на 80-те и началото на 90-те, преди да се разделят и след това отново да се сближат.

За Силвестър Сталоун това е трети брак, а за Флавин - първи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-480

1

Октим

10.09 2022 в 13:45

От край време е известно, че Силвестър е най-големият дзифтар в Холивуд и Дженифър просто трябваше да попита бившата му жена Бригите Нилсън, защо беше позорно изгонена през 1987 г. от него ...
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки