Midalidare Rock обявиха, че освен Deep Purple, на феста идват още 15 групи

OFFNews 15 април 2024 в 14:00 10570 0

Midalidare Rock обявиха, че освен Deep Purple, на феста идват още 15 групи

Снимка Midalidare Rock обявиха, че освен Deep Purple, на феста идват още 15 групи

Midalidare Rock обявиха, че освен Deep Purple, на феста идват още 15 групи

Ясни са всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock, съобщават организаторите. Наред с хедлайнерите Deep Purple, Mr.Big и Accept идват още 13 групи от цял свят. Последните две, които се включват, ще са в последния ден на фестивала, са The Silent Wedding и Soundtruck.

Екипът на фестивала вече работи и по програмата за малката сцена.

Фестивалът съвпада с финала на европейското първенство по футбол – на 14 юли. Специално за този мач ще бъде изграден екран, за да могат феновете на футбола да не пропуснат кой ще стане шампион, посочват организаторите

The Silent Wedding е създадена през 2008 г. Първият им албум Livin Experiments е издаден през 2013 г. Групата е свирила с Maiden United в две минитурнета в Нидерландия и Белгия, както и с Threshold в турнето European Journey – за 19 концерта в Европа.

Soundtruck е създадена също през 2008 г. Свири южен хард рок. Групата е една от най-известните южняшки рок групи в Гърция в момента. Музикантите стават известни бързо благодарение на звука и енергията, с които излизат на сцената. Soundtruck има два издадени албума до момента.

Midalidare Rock In The Wine Valley ще се състои от 12 до 14 юли.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки