Локо намали билетите, вади ново оръжие срещу ЦСКА-София

OFFNews 16 март 2017 в 14:34 1681 0

Феновете на Локомотив ще могат да наблюдават срещата с ЦСКА-София от Трибуна Спортклуб с билет от 7 лева, а не както беше обявено вчера 10. Пресцентъра на Локомотив поднася извинението си за грешката и от името на ръководството призовава феновете да подкрепят отбора в този мач.

Билетите влизат в продажба от днес следобед. За трибуна Бесика билетите ще бъдат продавани само във фен-магазина на Лаута. За централната трибуна пропуските са по 12 лева, а за гостите цената е 10 лева.

От Официалния сайт на феновете на Локомотив отбор също призоваха:

"Приятели, с удоволствие ви съобщаваме, че най-накрая успяхме да съберем нужните средства за да закупим фенска уредба на Лаута, която ще бъде на линия за мача срещу хибрида в събота и ще помага за по-доброто пеене и синхрон между трибуните. Сърдечно благодарим на всички, които подпомогнаха това наше начинание!

Нека в събота напълним Лаута и заедно с момчетата на терена извоюваме победата!

Една любов...1926"

Пловдивчани посрещат ЦСКА-София на 18 март от 15:00 часа в среща от 25-ия кръг на Първа лига, която ще се проведе на стадион "Локомотив". За мача отпада капитанът Мартин Камбуров, който е наказан заради натрупани жълти картони.

Очаква се Дани Кики да застане на върха на атаката на мястото на 36-годишният нападател. Освен Камбуров, отсъстващ ще бъде и треньорът на Локо Едуард Ераносян в последен мач от неговото наказание.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!