ГЕРБ регистрира 4 листи, Екатерина Захариева водач в Пазарджик

OFFNews 19 февруари 2017 в 12:00 11191 4

ГЕРБ първа започна да регистрира листите си за депутати за изборите. В 4 области листите на партията на Бойко Борисов вече са регистрирани в РИК, съобщават местни издания. 

Днес бившият правосъден министър Екатерина Захариева регистрира листата в Пазарджик, на която тя е водач. Листата в Пазарджик съдържа 18 имена.

След Захариева се нареждат представители на всички общини в региона.

Вчера ГЕРБ регистрира още три листи – в Русе, в Кюстендил и във Видин.

Политическа партия ГЕРБ регистрира листа с общо 16 кандидати за народни представители в 19-и МИР – Русе. Областният координатор на ГЕРБ в Русенска област. Пламен Нунев депозира необходимите документи за регистрация в Районната избирателна комисия – Русе. Заедно с него бяха кандидатите за депутати Свилен Иванов, Бедрос Пехливанян и Богдан Донев.

В Русе водач на листата е Пламен Нунев – експерт по сигурността, следван от 16 експерти от партията. Нунев заяви, че минимумът към който ще се стремят е трима народни представители. „Ние ще дадем всичко от себе си, за да има по-добро бъдеще за Русе и региона”, подчерта той.

ГЕРБ – Кюстендил също регистрира листата си с народни представители за предстоящите на 26-ти март предсрочни парламентарни избори. Документите бяха внесени в РИК от областния координатор на партията Кирил Калфин, който бе депутат в последните три парламента.

ГЕРБ регистрира листата си и във Видин. На изборите ГЕРБ се явява във Видин с пълна кандидатска листа от осем кандидати. Водач на видинската листа е Владимир Тошев. Втори е изпълнителният директор на „Дунав мост Видин-Калафат” АД Любомир Низамов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!