Yettel предлага избор от два атрактивни смартфона и два умни часовника с 25% отстъпка при връщане на старо устройство

С кампанията „Рециклирай и спести“ потребителите спестяват една четвърт от цената на ново устройство и допринасят за намаляване на електронните отпадъци

OFFNews 27 март 2024 в 10:23 533 0

25% намаление от крайната цена, ако бъде върнат за рециклиране стар смартфон, таблет или смарт часовник, без значение дали е работещ, или не, осигурява Yettel чрез своята инициатива „Рециклирай и спести“. Включените в промоционалната кампания през март устройства са HONOR Magic6 Lite 5G 256GB, Samsung Galaxy A14 5G 128GB, HUAWEI WATCH GT 4 46mm Green и HUAWEI WATCH GT4 41mm Silver. Клиентите могат да се възползват от четирите изгодни оферти при сключване на нов Total Unlimited договор в цялата търговска мрежа, както и онлайн. При пазаруване от сайта на Yettel отстъпката се получава с добавяне на промокода “RECYCLE25” за поръчки в брой. Старото устройство се връща в магазина на оператора или при доставката на новото, директно на куриера. Така потребителите допринасят за намаляване на електронните отпадъци в природата и същевременно се възползват от намаление за нов апарат.

„Рециклирай и спести“ е само едно от предимствата, които предлага пакетът от услуги „Смартфон вселена“ на Yettel. Възможностите за смарт лизинг, удължената гаранция на смартфоните от три години, вместо стандартните две, опцията за застраховка “Смартфон протект” и оторизираният сервиз правят телекома едно от най-добрите места за закупуване и удължаване живота на всеки смартфон.

HONOR Magic6 Lite 5G 256GB предлага подобрена производителност с мобилната платформа Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1. 6,78-инчовият AMOLED извит дисплей HONOR Magic6 Lite демонстрира водеща в индустрията устойчивост и издръжливост при изпускане и падане с технологията HONOR Ultra-Bounce Anti-Drop. HONOR Magic6 Lite разполага със система от три камери, състояща се от 108MP основен сензор, 5MP ултраширокоъгълен и 2MP макрокамера. Огромната батерия от 5300 mAh издържа по два дни само с едно зареждане. Цената на модела при връщане на старо устройство за рециклиране е 314,99 лв., намалено от 419,99 лв. в брой с план Total Unlimited 36.99 за две години.

Samsung Galaxy A14 5G 128GB e сред достъпните смартфони на корейската компания и разполага с голяма 5000 mAh батерия. В комбинация с енергийно ефективния хардуер тя гарантира по-дълъг живот, достигащ до два дни с едно зареждане. Смартфонът е с PLS LCD 6,6" екран с максимална честота на опресняване от 90Hz. Тройната камера е с основен сензор 50MP с F/1.8, който предлага и дигитално приближаване до 10x. SAMSUNG Galaxy A14 работи с осемядрен процесор Exynos 1330, има 4GB RAM, а една от полезните характеристики е наличието на 3,5 мм стерео жак, с който потребителите могат да използват своите любими жични слушалки. Може да спестите една четвърт от цената на устройството с план Total Unlimited 36.99 и да го купите за 276,99 лв, вместо за 369,99 лв, ако върнете старо устройство за рециклиране.

HUAWEI WATCH GT4 41mm Silver е един от най-изящните и нежни модели на Huawei. Той въплъщава модерна, тънка и добре балансирана естетика с дизайн, наподобяващ повече бижу. Часовникът може да проследява и анализира денонощно физическото състояние на притежателя си, като прави мониторинг на сърдечния ритъм, на кислорода в кръвта, анализ на съня, управление на стреса и напомняния, свързани с по-добрия начин на живот. Батерията му издържа до седем дни с едно зареждане. Цената му с промокода и план Total Unlimited за две години в момента е 599,99 лв. – намаление с 200 лв. от стандартната цена от 799,99 лв. в брой.

HUAWEI WATCH GT 4 46mm Green се отличава с дизайна си, в който е интегрирана осмоъгълна рамка, традиционно срещана в механичните часовници от висок клас. Устройството разполага с 1,43-инчов AMOLED екран с плътност 326 PPI и 466x466 разделителна способност. Моделът надгражда функциите на дамския вариант като позволява до 14 дни използване с едно зареждане на батерията. Всички модели от серията WATCH GT 4 на Huawei са съвместими с Android и iOS. Цената на часовника в момента е 529,99 лв., като една четвърт от нея може да бъде спестена чрез “Рециклирай и спести” кампанията и така крайната сума възлиза на 397,49 лв. заедно с план Total Unlimited за две години.

„Рециклирай и спести“ е част от ESG стратегията на Yettel, в която са заложени принципите на кръговата икономика и сериозният ангажимент към устойчивото развитие. Повече за пълните условия на кампанията и постигнатото от Yettel в опазването на околната среда можете да научите от сайта на оператора.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!