Интимните части на шведски ски бегач замръзнаха по време на състезание

OFFNews 28 ноември 2023 в 13:29 3138 1

Кале

Снимка Фейсбук

Кале Халварсон е преживял ужасна травма

Елитният шведски ски бегач Кале Халварсон се оплака от необичайна, но доста опасна и болезнена травма, която е получил по време на стартове за Световната купа в Рука (Финландия). 34-годишният скиор се оплака, че пенисът му буквално замръзнал поради ниските температури и силния вятър. Според Ройтерс в началото на състезанието в град Рука, Североизточна Финландиятемпературата е паднала до минус 15 градуса.

"Пенисът ми замръзна. Не се шегувам. Трябваше да лежа в отоплена палатка десет минути, за да се стопля. Прекалено много боли. Ужасно е. Не го пожелавам на никого", казва Халварсон пред "Експресен". Той е усетил, че нещо не е наред три обиколки преди финала, но е завършил състезанието на 18-а позиция.

За Халфварсон това е втори път, в който получава същата контузия, но той намери и забавна страна в инцидента.

"За щастие скоро ще имам още едно дете, защото ако продължавам така, едва ли бих могъл да стана баща отново", написа носителят на три медала от световно първенство.

Подобна травма получи и финландецът Реми Линхолм, за когото това също е втори подобен инцидент след този на олимпиадата в Пекин. Той обаче има повече опит и веднага след финала поиска бутилка топла вода, за да си стопли интимните части.

"Не беше толкова зле като първия път. Възможно е приятелката ми обаче да се е притеснила повече", каза Линдхолм след старта, в който даде 12-о време.

Легендата в ски бягането Петер Нортуг също сподели, че е имал подобни преживявания.

"Мога да каже на Кале: Добре дошъл в клуба! Разбирам усещанията му, защото съм ги изпитвал. И на мен ми размразяваха гениталиите, а болките продължиха цяла година. Не разбирах какво се случва с мен. Надявам се той да се възстанови по-бързо", коментира Нортуг.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!