Сидеров: Зад Ц.Ц. в тефтерчето на Златанов се крие Цветан Цветанов

Нели Чолашка 30 юли 2013 в 16:55 3544 8

Волен Сидеров. Снимка: БГНЕС
Волен Сидеров. Снимка: БГНЕС

"Само Филип Златанов може да каже кого визира точно с И. Ф. и Ц. Ц. Това което се случва, обяснява кой стои зад тези инициали - г-жа Искра Фидосова вече напусна парламента, с което вероятно потвърди, че това са нейните инициали. За Б. Б. и Ц. Ц. няма съмнение, че това са Бойко Борисов и Цветан Цветанов, не Цецка Цачева".

Това обяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров след края на заседанието на председателстваната от него комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси.

По думите на Сидеров пряката връзка между Фидосова и Цветанов е публична тайна, както и фактът, че Фидосова и Цачева не са в добри отношения.

Точка единствена на днешното заседание на комисията на Сидеров беше работата на бившия шеф на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси (КПУКИ) Филип Златанов.

На изслушване се явиха действащите четирима членове на комисията - Сабрие Сапунджиева, Николай Николов, Паскал Бояджийски и Катя Станева. 

"Очевидно е, че е имало политически натиск за прикриване на определени лица, за прекратяване на определени сигнали и обратното - за т. нар. въздействие "да се удари" еди кой си, който е не удобен на тогавашните управляващи", коментира още Сидеров относно работата на КПУКИ.

Членовете на комисията прехвърлили върху председателя главната тежест при изслушването, но според лидера на "Атака" е очевидно, че това не може да стане без и тяхното участие. 

Тази комисия е работила тенденциозно и избирателно, и непрозрачно, категоричен е Волен Сидеров.

Той обеща конкретни резултати от изслушванията по казуса КПУКИ и съответно законодателни промени.

Тази комисия, и този парламент трябва да работят, докато се установи истината за управлението на ГЕРБ, каза в заключение лидерът на националистите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews