Всяка компания се нуждае от един грил майстор

Биляна Запрянова 21 юли 2020 в 14:58 6581 0

Винаги съм свързвала думата грил със сандвичите, които баба ми правеше, когато бях малка. Във всяка къща задължително имаше по един парти грил, на който се препичаха всякакъв вид сандвичи от такива с кашкавал до по-изтънчени с кайма. Със сигурност изпитвате умиление, когато видите това подобие на скаричка.

На по-късна възраст разбрах истинското предназначение на грила като такъв. Имаше припокриване във функциите им, но със сигурност този, който открих впоследствие ми допадна повече като на един истински не-вегетарианец.

Побързах да си закупя грил уред, поставих го на терасата и започнах да го използвам по предназначение. Дотук беше лесното. Оказа се, че това да имаш грил не означава, че можеш да правиш хубави пържоли и кюфтета.

Изчетох всички готварски книги на известни наши и чужди шеф готвачи, но така и не ми се получи маринатата.

Миналата година Ваня и Евгения Джаферович пуснаха пост в Инстаграм, на който препичаха меса на грил. Аз на тях им вярвам, защото Вяна е хърватин, а те разбират от скара и месо.

Препоръчаха ми овкусеното месо на Lidl. Оказа се, че можеш да откриеш от баналната свинска вратна пържола без кост до мариновани ребра. Грил Майсторът на Lidl спасява всеки готвач-аматьор, а и не само.

Лятото е време, в което всеки грил майстор да се развихри и да събере приятели около огъня. Lidl предлагат бързо и лесно решение на проблема с овкусяването на месото – просто взимаш, разопаковаш и “мяташ” на скарата. Всичко е прясно, качествено, вкусно и действа безотказно. Всяка компания се нуждае от един грил майстор. Вашият може да е от Lidl.

Публикацията е част от партньорство между OFFMedia и Lidl.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика