Хороскоп 16-22.03.: Овни, Лъвове, Близнаци с големи амбиции, Козирози и Деви привличат съмишленици

Антония Мечкова 16 март 2024 в 00:09 35678 0

Астрологична карта

Снимка Pixabay

Астрологична карта

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Хубав период, стига да знаете кога да спрете с големите амбиции. От Сирница Овните кипят от енергия за изява, понеделник ще им донесе още шансове. Във вторник привличате съмишленици за проекти, но уреждайте стриктно делови и финансови въпроси. В сряда някои бързат да споделят идеи, ала не е уместно и особено в компания. От четвъртък ще подредите нещата както искате, отделете време за отдих, и то с близките, има с какво да ги радвате. Влюбените нека да заложат на взаимна подкрепа с избраника, не да си внушават, че нямат равни...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Динамичен период, но през уикенда си дайте почивка, а на околните – прошка. Някои ще отделят и време за общуване с изкуството. В понеделник Телците ще се радват на резултати, не им се ще да остават в сянката на екипите. Все пак не бързайте с промени в службата и вкъщи. В сряда ще се съобразявате с планове на шефове, в следващите дни убеждавайте и колеги, познати за начинанията, в които сте мотор. В петък може да се наложи да превключите на чужди делови идеи, но ще извлечете печалби и една е разбирателство плюс сътрудничество.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Период на решителни делови промени, време е да разгърнете сили и визия в работата си и да сте доволни от хода й. През уикенда Близнаците да обмислят и уреждането на правни и финансови въпроси с партньори в понеделник. Във вторник дисциплинирано ще изпълнявате задачите си, в сряда ще избегнете и немалко по-критични ситуации. В следващите дни ще се заемете с конкретни по-неотложни задължения, дори да са рутинни, и ще бъде доста натоварващо. Е, може да не почувствате творчески плам, но ще дойде ред и на смелите идеи.

РАК (21.06 – 21.07)

Ведро 7-дневие, делата ви се развиват динамично. Е, Раците ще са доволни от възможности за изява и приход, в понеделник ще намерят нови съмишленици. До сряда бавничко, но майсторски ще укрепвате своите партньорства, а тогава темата за печалбите ще ви подтикне да се включите и в чужди начинания. Вие си имате свои планове за професионална изява и постъпления, в четвъртък им отделяте време, очертават се пречки, не само сполуки. Не се изтъквайте между колеги и познати в петък, ако сте обвързани, забравете за флиртове, авантюри.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!