Антъни Джошуа трудно си намира спаринг партньор с габаритите на Джарел Милър

OFFNews 04 април 2019 в 15:31 3722 0

Промоутърът на световния шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа - Еди Хърн призна, че е трудно да се намерят спаринг партньори, с качествата на Джарел Милър, за да се подготвят правилно за предстоящия двубой.

Двамата ще се изправят един срещу друг в епичен сблъсък на 1 юни в емблематичната зала "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк.

"Трудно е да намерим подходящи спаринг партньори, които да наподобяват Милър. Заедно с Роб МакКракър и Ей Джей подбираме спаринг партньорите.

Никак не е лесно да намериш някой, който тежи 140 килограма, има бързи ръце, пресира и не се изморява бързо. В действителност е невъзможно да се имитира Джарел Милър, но ще пробваме да се доближим максимално.

Това не означава, че момчетата, на които сме се спрели няма да свършат добра работа. Джошуа е фокусиран и знае какво да прави.

През следващите 3-4 седмици ще продължи с подготовката в Шефийлд, после тръгва за Флорида. Убеден съм, че ще видите едно от най-добрите представяния на Антъни Джошуа в тази битка", каза Хърн.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!