БГ Роналдо дебютира с победа и освирквания в ММА

OFFNews 14 януари 2018 в 10:43 5229 0

Популярният с прозвището БГ Роналдо футболист Даниел Златков започна с убедителна победа кариерата си в смесените бойни изкуства.

Бившият защитник на Миньор Перник, Ботев Пловдив и Славия спечели с технически нокаут двубоя си с телевизионния водещ Атанас Михайлов, като двубоят помежду им беше част от Spartacus Fighting Championship/SFC 6 в зала "Арена Армеец".

Срещата до последно висеше на косъм, тъй като Михайлов ден преди това обяви, че е болен и беше заменен от актьора Ивайло Захариев.

Последният се контузи и в крайна сметка почувствалият се по-добре Михайлов излезе на ринга. Мачът оправда очакванията за зрелищност, като двамата си пуснаха кръв. След края на втория рунд обаче реферите прецениха, че Михайлов не е в състояние да продължи и присъдиха победата на БГ Роналдо. От залата се чуха и освирквания, което обаче не смути Златков.

“Аз съм свикнал с освиркванията и мога само да им благодаря. Това ме прави по-силен. Ще продължа със сигурност да се занимавам с ММА. Наско бе подготвен много добре.

Екипът му се е справил отлично. Мога само да го поздравя”, каза Златков веднага след края на битката.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!