Джошуа се закани: Уайлдър е следващият

OFFNews 20 септември 2018 в 14:01 2148 0

Снимка Instagram: Anthony Joshua

Световният шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа сподели, че след битката с Александър Поветкин, ще се изправи срещу Дионтей Уайлдър. Британецът ще защитава световните си титли на WBA, WBO, IBF и IBO тази събота на "Уембли".

"След всяка моя победа си казвам, че следващият мач ще е с Уайлдър. Сега обаче действително съм убеден, че след като приключа с Поветкин, започвам да се готвя за Дионтей. Този бой ще се състои.

Без значение дали спечеля или не, аз искам да срещна Уайлдър. Когато започвах кариерата си, той и Тайсън Фюри бяха 5 години пред мен. Аз ги гледах и се питах - кога ли ще имам възможността да ги срещна?

Сега е обратното - те ме гледат и искат мач с мен. В тежката категория един удар променя историята. Ще се отнеса с Поветкин, както с всеки друг съперник - с уважение, но нямам желание да чакам повече за мач с Уайлдър", каза Джошуа.

Изказването му означава, че на този етап той няма намерение да среща победителя от мача на Кубрат Пулев и Хюи Фюри. Двамата ще се изправят един срещу друг на 27 октомври в "Арена Армеец", като спечелилият ще стане официален претендент на IBF.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!