Футболистите на Страсбург пристигнаха с компресиращи чорапи

OFFNews 08 август 2019 в 09:05 1690 1

Част от футболистите на френския Страсбург, който излиза днес срещу Локомотив Пловдив в двубой от третия предварителен кръг на Лига Европа на "Лаута", слязоха от чартърния полет на летището с дълги чорапи, използвани в медицината при разширени вени.

Компресивните чорапи, каквито носи и херцогинята на Кеймбридж, се носят по време на дълги полети, за да се избегне умората и усещането за тежест в краката.

Двубоят между Локомотив и Страсбург е от 20:30 часа. "Смърфовете" са определени за аутсайдер в двубоя, но се очаква стадион "Локомотив" да е пълен, което ще им даде допълнителна увереност.

Във втория кръг локомотивци направиха най-хубавия подарък на привържениците си, побеждавайки като домакин Спартак (Търнава) с 2:0 навръх 93-годишнина на клуба. В реванша обаче футболистите на Бруно Акрапович не показваха най-доброто от себе си.

За щастие Ален Ожболт успя да вкара едно попадение във вратата на словашкия тим, което класира Локо напред.

От своя страна Страсбург се справи с Макаби (Хайфа) с общ резултат 4:3. Французите обаче не излязоха с титулярите си.

Добрата новина в лагера на "смърфовете" е, че отборът няма контузени и наказани играчи преди днешния мач. Стивън Езе и Давид Малембана обаче ще трябва да бъдат внимателни днес, защото висят с картони и при ново наказание, може да пропуснат реванша.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12078

1

edin slep

08.08 2019 в 09:48

Е, то тук разликата в класите е огромна. Щом французите са победили Макаби с резерви, срещу Локомотив могат да играят с втория отбор и пак да победят. Поне в Пловдив ще видят отбор на средно европейско ниво, че и малко отгоре.
 
X

Да помогнем на украинските деца!