Георги Дерменджиев: Всичко ще бъде наред

OFFNews 09 февруари 2019 в 08:42 1390 0

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев побърза да успокои феновете с коментар след последната контрола на отбора с Чукарички, която завърши без победител и с резултат 1:1.

"Мисля, че първото полувреме беше много различно от това, което отборът показва до момента. Двамата нови футболисти подобряват играта на Левски. Това, което виждам, ме кара да съм оптимист. Има още доста работа за вършене.

Разговарял съм с Павел Колев, но това е разговор между нас. Променя се мотивацията с нови попълнения. Отговорността е различна у всички играчи. Божинов е много адаптивен футболист и имаше много адаптивност между него и другите футболисти", заяви Георги Дерменджиев.

"Райнов също има добра рутина и съм доволен, че се ориентира бързо в обстановката. Той трябваше да разбере моята концепция, а аз исках да видя неговите виждания за играта. Винаги има затормозяване, когато не печелиш. Когато се приберем в София, отборът ще бъде освободен психологически. Вярвам в отбора и чакаме първия мач. До началото на първенството всичко ще бъде наред.

Доста пъти разговарях с Кабрал и му дадох да разбере за какво става въпрос. Казах му, че трябва да играе за отбора на 100%. Той се съгласи и ще навакса. Ще направим всичко възможно да има човек на поста централен защитник", завърши специалистът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!