Португалец ще ръководи контролата България - Парагвай

OFFNews 12 ноември 2019 в 14:56 1761 0

Съдийска тройка от Португалия ще ръководи предстоящата приятелската среща между България и Парагвай.

Главен рефер на мача ще е Фабио Верисимо, а негови помощници ще са Алваро Мешкита и Нуно Перейра. Четвърти съдия на двубоя пък ще е българският арбитър Никола Попов.

Контролната среща ще се играе на 14 ноември на ст. "Васил Левски" от 19:00 часа, а вчера бяха пуснати и билетите. Пропуските са в продажба на касите на Националния стадион "Васил Левски" на ул. "Гурко", както и в мрежата на Eventim.

За контролата, която се явява официален дебют на Георги Дерменджиев начело на "лъвовете", Българският футболен съюз обявява следните цени на билетите:

Сектор А - 25 лв.
Сектор В - 15 лв.
ВИП 1 категория - 50 лв.
ВИП 2 категория - 100 лв.

БФС и официалният партньор на съюза Vivacom също така продължават инициативата "Семеен сектор", която дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (сектор А, блок 8) на преференциални цени - възрастният купува билет на реалната му цена за сектор А (25 лв.) и има право да заведе до три малолетни лица срещу допълнителни 2 лева на пропуск. Напомняме, че родителят или настойникът е длъжен да попълни изискваната от закона декларация за придружител.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови