Пуснаха билетите за България - Черна гора

OFFNews 14 март 2019 в 14:47 1641 0

Билетите за първия двубой на България в квалификациите за Евро 2020 вече са в продажба на касите на стадион "Васил Левски". На 22 март от 19:00 часа селекцията на Петър Хубчев посреща Черна гора, а от края на февруари привържениците получиха възможност да резервират мястото си на трибуните чрез търговската мрежа на Eventim.

Цените на билетите са както следва:

Сектор "А" - 40 лв.
Сектор "В" - 30 лв.
Сектори "Б" и "Г" - 12 лв.
ВИП 1 категория - 300 лв.
ВИП 2 категория - 100 лв.

Притежателите на билети категория ВИП 1, освен ексклузивни места във ВИП ложите на стадиона, изискан кетъринг и отлично обслужване, при закупуването на 2 билета ще получат безплатен пропуск за паркинг, който ще им бъде предоставен след изпращане на номера на тяхната заявка на [email protected].

БФС и официалният партньор на съюза Vivacom също така продължават инициативата "Семеен сектор", която дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (сектор А, блок 8) на преференциални цени - възрастният купува билет на реалната му цена за сектор А (40 лв.) и има право да заведе до три малолетни лица срещу допълнителни 2 лева на пропуск. Напомняме, че родителят или настойникът е длъжен да попълни изискваната от закона декларация за придружител.

Продължава и продажбата на пакетен билет за четирите домакински квалификационни срещи на България. Всеки фен, закупил електронен пропуск за двубоите през 2019-а, получава над 50-процентно намаление от сумарната стойност на билетите за стадион "Васил Левски". Това на практика означава, че срещу номиналната цена за първите две срещи - с Черна гора на 22 март и с Косово на 10 юни, запалянковците ще имат безплатен достъп до трибуните за финалните битки с Англия (14 октомври) и Чехия (17 ноември).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови