Новият треньор на Григор е женкар №1 в тениса

OFFNews 13 май 2019 в 14:30 5161 1

Новият треньор в щаба на Григор Димитров Радек Щепанек в момента е щастливо женен за бившата тенисистка Никол Вайдишова, като двамата станаха и родители, но в миналото минаваше за един от най-големите плейбои и женкари в АТП тура.

Чехът, който стигна до топ 10, но така и не направи решителната крачка към върха, определено не е голям красавец, но на любовния фронт беше непобедим.

Той имаше дълга връзка със световната номер 1 Мартина Хингис. Двамата се сгодиха, но така и не стигнаха до брак. След Хингис Щепанек завъртя главата на обещаващата си сънародничка Никол Вайдишова. Тя му се отдаде напълно на 21-годишна възраст, като дори прекрати кариерата си.

Те сключиха брак, но съвместното им съжителство продължи само 3 години, след което тенисистът хлътна до уши в бившата шампионка от "Уимбълдън" Петра Квитова. За да са заедно двамата изоставиха половинките си - Щепанек се разведе с Вайдишова, а Квитова заряза приятеля си Адам Павлешек. Романът им продължи до 2014 година.

Щепанек постепенно намери отново път към сърцето на Вайдишова и през 2018 година двамата се венчаха за втори път!

View this post on Instagram

A post shared by Nicki Vaidisova (@nicolevaidisova) on

"Всяка любовна история е хубава, но нашата ми е любимата", преди около година Щепанек в Инстаграм и публикува снимка от щастливия ден.

Григор Димитров е считан за един от най-привлекателните тенисисти. Сред публично известните му връзки са тези с Мария Шарапова и Никол Шерцингер, за която обаче се смята, че е била прекратена, макар двамата да не са правили официално изявление.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!